Boško Obradović: Pokazao sam zube aktuelnom naprednjačkom režimu

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je u Novom danu da u pokretu ne mogu biti zadovoljni postignutim rezultatom na beogradskim izborima, ali ističe da to i nije toliko loš rezultat ako se uzme u obzir da su bili peti od ukupno 24 liste koje su učestvovale na izborima.

Odgovarajući na pitanje o ličnoj odgovornosti, on je rekao da oseća odgovornost za postignut rezultat i da je na Glavnom odboru Dveri ponudio ostavku.

Ipak, dodaje Obradović, Dveri očito moraju nešto da menjaju.

"Pokrenuo sam niz kadrovskih, programskih i organizacionih promena. Moja ideja je da se predsednik Dveri bavi unutrašnjom reorganizacijom pokreta, a da se pored mene intenzivnije u medijiskom nastupu pojave nova lica", rekao je Obradović.

On je ponovio da izbori nisu bili regularni i istakao da opozicija mora zajednički da reši pitanje izbornih uslova.

"Pitanje kakvi su nam birački spiskovi, stanje u medijima... Mislim da na neregularne izbore više nema smisla izlaziti. Nešto moramo da promenimo", rekao je on.

Komentarišući svoje postupke, između ostalog i to što je Aleksandra Martinovića gađao kompjuterskim mišem, kaže da postoje dva Boška Obradovića - jedan kog su napravili mediji pod kontrolom vlasti, a da je drugi pravi Boško Obradović.

"Pokazao sam zube aktuelnom naprednjačkom režimu. Možda se ne slažu svi da je to način kako se treba boriti. Ja sam dao svoj maksimum, ali moramo da nastavimo da se borimo. Nema mesta povlačenju, ćutanju i kukavičluku", poručio je Obradović.

Bili bi vam zahvalni da podrzite nas sajt tako sto cete otvoriti oglase ispod