Prekipjelo joj pa im se zahvalila: 'Za 42.5 godine požrtvovnog rada u firmi mom ste suprugu dali zaista velikodušnu otpremninu'

Po Facebooku se posljednjih dana širi priča o sramotnoj otpremnini koju je dobio jedan gospodin, inače bivši radnik 'Stražaplastike d.d.' iz Huma na Sutli.

Višnja Antonić, inače supruga tog radnika napisala je sarkastičnu 'zahvalu' muževom bivšem poslodavcu i poruku zalijepila na prostor za plakate.

Poruka sadrži ove rečenice:

"Duboko se zahvaljujem većinskom vlasniku, gospodinu Dragutinu Plahutaru, gospodinu Grilec Josipu i gospodinu pravniku Miljan Žarku tvornice 'Stražaplastika d.d', Hum na Sutli za otpremninu koju je dobio moj suprug.

8000 kn velik je iznos za 42.5 godine požrtvovnog rada u dotičnoj firmi. Velika su to odricanja navedene firme, pogotovo kad se zna da je radio svo to vrijeme u 4 smjene s operiranom kralježnicom uz prosječnu plaću oko 3300 kn, a u cijelom tom razdoblju koristio je 6 mjeseci bolovanja.

Iskreno se nadam da ova otpremnina neće ugroziti rad firme, kao i gospodina većinskog vlasnika, gospodina direktora i ostale najbliže i odane suradnike dotične firme.

S poštovanjem, Antonić Višnja".

Bili bi vam zahvalni da podrzite nas sajt tako sto cete otvoriti oglase ispod