Sutkinja dobila policijsku zaštitu, Komšićev otac motao se po parkingu suda


Sutkinji Sanji Mazalin, koja je Davida Komšića osudila na 30 godina zatvora zbog ubojstva Kristine Krupljan, dodijeljena je policijska zaštita. 

Policija se odlučila na ovaj potez nakon što je otac osuđenog Davida, Ivo Komšić, pratio sutkinju do zgrade Županijskog suda. 

Zagledavanje u aute

Nakon što je Mazalin ušla u zgradu suda, Komšić je nakon nekoliko minuta stigao na isto mjesto. Navodno se zagledavao u parkirane automobile i njihove registracije te se zadržao kraj auta sličnog onome koji vozi sutkinja.

Nakon toga, Ivo Komšić, otac osuđenog Davida Komšića, priveden je na obavijesni razgovor u zagrebačku policiju. Kako neslužbeno doznajemo, pušten je jer nije utvrđeno kazneno djelo.

Izbačen iz sudnice

Otac Davida Komšića nije dobro primio presudu sinu pa je u sudnici napravio scenu zbog čega ga je osiguranje moralo izbaciti iz prostorije.

"On je dijete. Sramota", rekao je Komšić stariji nakon što je čuo presudu. Dodao je da mu se tako sudi jer je podrijetlom iz Bosne.

Sudnicu su napustili i drugi članovi obitelji osuđenog ubojice, osim jedne sestre koja je ostala plakati u sudnici.

Tijekom suđenja, Komšićevi su roditelji tvrdili da su sina liječili u Bosni zbog psihičkih problema. Tvrdili su da nisu htjeli da se ovdje sazna da je bolestan. Dokaze za to nisu imali.

Bili bi vam zahvalni da podrzite nas sajt tako sto cete otvoriti oglase ispod