Mamić prijeti iz Međugorja: "Imam oružje kakvo nikad nije viđeno"

BivšiI čelnik i sadašnji savjetnik NK Dinamo Zdravko Mamić kazao je na presici da je presuda kojom je na sudu u Osijeku osuđen na 6,5 godina zatvora isforsirana i lažna, uvjeren je u svoju nedužnost, a svima koji su mu "napakirali i osudili ga" zaprijetio je "neviđenim oružjem". 

Mamić je na tiskovnoj konferenciji u Međugorju kazao da se presudi kojom je proglašen krivim nije nadao i nije ju očekivao. 

Obrazloženje presude, kazao je, čini ga ljutitim i bijesnim jer ga nijedan svjedok nije teretio ni za što. 

Presudu je nazvao isforsiranom i lažnom. Tvrdi da je osječki sud samo prepisao ono što su mu ''napakirali'' DORH i USKOK.

"Monstrumi koji su mi napakirali i osudili me neće mirno spavati", kazao je Mamić, najavivši svoj protuodgovor na presudu u vidu "oružja kakvo u Hrvatskoj nije viđeno".

"Naravno, ne mislim na oružje iz kojeg se puca", napomenuo je.

Svima koji su upleteni u njegovo proglašenje krivim biblijski je poručio: "Bože, oprosti im, ne znaju što čine."

Kazao je i da se ne vraća u Hrvatsku i da će se iz Hercegovine "boriti" do pravomoćnosti presude. 

Bivši čelnik i sadašnji savjetnik NK Dinamo Zdravko Mamić, njegov brat Zoran, bivši Dinamov direktor Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar u srijedu su nepravomoćnom presudom osječkog Županijskog suda proglašeni krivim za USKOK-ove optužbe o izvlačenju oko 116 milijuna kuna iz toga kluba te nanošenje štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna. Osuđeni su na zatvorske kazne, pri čemu je Zdravko Mamić dobio šest i pol godina.

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod, na vrhu i sa strane