Pitali smo Kolindu kako komentira presudu Mamiću, svom prijatelju koji joj je organizirao rođendan, odgovorila je jednom rečenicom

Mnogo se pričalo o prijateljstvu nepravomoćno osuđenog Zdravka Mamića za kriminal u Dinamu i predsjednice republike Kolinde Grabar Kitarović

Poznato je da je Mamić Kolindi 2015. godine organizirao proslavu rođendana na kojoj ju je iznenadio tamburašima. 

Pitali smo Kolindu kako komentira presudu svom prijatelju koji joj je organizirao rođendan

Stoga smo predsjednicu pitali kako komentira presudu kojom je Županijski sud u Osijeku njenog prijatelja Mamića osudio na šest godina i šest mjeseci. 

"Predsjednica Republike Hrvatske ne komentira nepravomoćne presude", jedino je što su za portal Index odgovorili iz Ureda predsjednice. 

Kolinda nikada nije bila pretjerano pričljiva kada je u pitanju Mamić i fešta koju je organizirao u čast njenog 47. rođendana. Zapravo, bila je prilično nervozna svaki put kada bi netko od novinara postavio to pitanje, a čak je zbog toga i prekidala izjave medijima. 

Kolinda: Gospodin Mamić mi je organizirao razne večere

No nakon što je uporno odbijala komentirati tu proslavu, prije pola godine je u Dnevniku Nove TV izjavila da to nije bila jedina večera koju je Mamić za nju organizirao. 

"Gospodin Zdravko Mamić je organizirao razne večere za mene. Uopće ne razumijem u čemu je poanta ovoga i zašto uopće razgovaramo više o ovome. Tu apsolutno nema nikakvog sukoba interesa", rekla je Kolinda. 

Mamić, s druge strane, nikada nije skrivao svoju opčinjenost predsjednicom. 

"Ona je vjesnik nove nade. Ima dobrotu, emociju...", rekao je jednom prilikom, a svoju je privrženost Kolindi demonstrirao i novčanim donacijama za njenu kampanju.

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod, na vrhu i sa strane