Sud vratio Đilasovu tužbu, traže preciznu adresu Vučića, a Vuk Jeremić takođe podneo tužbu protiv Aleksandra Vučića zato što ga je nazvao "šefom međunarodne bande lopova''...

Vuk Jeremić podneo tužbu protiv Aleksandra Vučića zato što ga je nazvao "šefom međunarodne bande lopova". Tužbu Dragana Đilasa protiv Vučića, sud vratio, sa zahtevom da se precizno odredi prebivalište predsednika.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić podneo je tužbu protiv predsednika Aleksandra Vučića, jer ga je predsednik države nazvao "šefom međunarodne bande lopova". Istog dana, tužbu bivšeg šefa DS-a Dragana Đilasa, koju je podneo protiv Vučića u aprilu, prvi osnovni sud u Beogradu je vratio, uz zahtev za dopunu.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je na svom Tviter nalogu obelodanio da je tužio predsednika republike.

"Danas sam i zvanično podneo tužbu protiv Vučića zbog toga što me je javno, i bez dokaza, nazvao šefom međunarodne bande lopova", objasnio je Jeremić u video poruci objavljenoj na Tviteru.

Tužbom se traži naknada štete od 50 miliona dinara. "Prema svecu i tropar" objašnjavaju za N1 u timu Vuka Jeremića i kažu da je iznos naknade ustanovljen u skladu sa njihovim saznanjima da je tuženi Aleksandar Vučić milijarder.

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod i na vrhu