Dalić: Kome se ne sviđa ''Lijepa li si'' neka gleda Big Brother

Sretan sam što mogu pomoći hrvatskom gospodarstvu, kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, koji je prije petnaestak dana u Koprivnici potpisao ugovor o suradnji s hrvatskim prehrambenim divom Podravkom, gdje ga je, osim članova Uprave, dočekalo i nekoliko stotina radnika.

"Još nisam svjestan što se događa oko mene i što je hrvatska nogometna reprezentacija napravila na Svjetskom prvenstvu", rekao je Dalić pred okupljenim radnicima Podravke. Kazao je da zna s koliko su strepnje i suza "podravkaši" pratili igru naših nogometaša.

"Bio sam optimist, ali nisam očekivao ovako velike stvari. U glavi mi je bila samo prva utakmica protiv Nigerije i prolazak grupe što nam se nije dogodilo posljednjih dvadeset godina. Danas sam preponosan jer naši dečki su svakom utakmicom postajali snažniji. Tvorili su zajedništvo koje je prešlo na ulicu, kvart, grad pa na cijelu Hrvatsku koja je pokazala da ima zajedništvo, da je ponosna i prkosna", izjavio je Dalić koji je u Podravki dočekan pjesmom "Lijepa li si".

"To je pjesma koja govori o domoljublju, ljubavi i zajedništvu i nema je pravo nitko uzeti. Onaj kome se to ne sviđa, tko to ne sluša, neka zatvori prozor i gleda Big Brother", rekao je Dalić te za sebe ustvrdio da je normalan čovjek koji radi svoj posao, a prisjetio se i 2009. godine, kad je radio u Koprivnici kao trener Slaven Belupa.

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod i na vrhu