Drago Ćosić preprodavao ulaznice za finale Svjetskog nogometnog prvenstva

HRT su posljednjih godina potresali razni skandali. Plaćale su se svakakve emisije, sklapale sumnjive nagodbe, krala se oprema. Ali nikad netko s HRT-a nije uhvaćen u preprodaji ulaznica za finale Svjetskog nogometnog prvenstva

Sada se, čini se, i to dogodilo. U golemoj aferi s kartama, da stvar bude nevjerojatnija, nije osumnjičen bilo tko s HRT-a, nego njihova sportska komentatorska zvijezda Drago Ćosić, inače prepoznatljiv po usiljenim prijenosima, isforsiranom domoljublju i ulizivanju moćnicima.

Prije dva dana je hrvatsku javnost šokirala vijest da su iz European Broadcasting Uniona (EBU), krovnog udruženja javnih televizija u Europi od FIFA-e dobili informaciju o preprodaji njihovih ulaznica na crnom tržištu. Riječ je o ulaznicama koje je, prema serijskim brojevima, od EBU-a dobio HRT.

Ulaznice na koncu nisu preprodane, FIFA je stopirala transakciju. Koliko je poznato, blokirane su četiri ulaznice. Cijena jedne VIP ulaznice za finale SP-a, kakve su navodno bile ove, na crnom tržištu kretala se oko 20 tisuća eura. 

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod i na vrhu