Kruljac neće u zatvor. Njegov tata je bio na piću s ministrom Božinovićem

David Kruljac, sin generala Mladena Kruljca, osuđen je na godinu dana zatvora zbog posjedovanja hrpe droge. 

Kazna zatvora zamijenjena je radom za opće dobro i novčanom kaznom. Umjesto iza rešetaka, Kruljac junior boravit će na slobodi, odrađujući društveno korisni rad. 

26-godišnji Kruljac uhićen je u kolovozu prošle godine, a zagrebačka policija mu je u stanu pronašla 4,5 kilograma marihuane, 28 grama kokaina, 10.500 kuna i 117 tisuća eura. Također, našli su i digitalnu vagu i uređaj za prešanje. 

Piće Kruljca seniora s ministrom unutarnjih poslova

Nekoliko mjeseci prije presude Kruljcu junioru, Kruljac senior fotografiran je na piću s ministrom unutarnjih poslova. 

Portal Index je objavio fotografiju Mladena Kruljca i Davora Božinovića na piću u jednom zaprešićkom kafiću, snimljenu 11. ožujka. 

"Slučajan susret na javnom mjestu"

Kako je tada u tijeku bila istraga protiv, sada osuđenog, Davida Kruljca, poslali smo upit Ministarstvu unutarnjih poslova. Zanimalo nas je druže li se inače general Kruljac i ministar policije. Također, zanimalo nas je ima li ovaj neformalni sastanak veze s aktualnom istragom koja se vodi protiv Mladenovog sina.

Uskoro je stigao odgovor.

"Obavještavamo Vas da je ministar unutarnjih poslova RH dr. sc. Davor Božinović tijekom prošlog vikenda slučajno na javnom mjestu susreo g. Mladena Kruljca kojeg poznaje iz vremena dok je bio ministar obrane Republike Hrvatske.

Ponavljamo, riječ je o slučajnom susretu koji se dogodio na javnom mjestu", pisalo je u odgovoru Ministarstva unutarnjih poslova.

''Slučajni'' susret u ISTOJ zgradi u kojoj živi ministar

Provjerili smo njihov ''slučajni'' susret u zaprešićkom kafiću. Ispostavilo se da se taj kafić nalazi u istoj zgradi, na istoj adresi, kao i stan u kojemu živi ministar Božinović.

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod i na vrhu