Kruljcu zbog hrpe droge rad za opće dobro, Huanitu zbog liječenja travom zatvor

Huanito Luksetić je nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora jer je sadio marihuanu kako bi olakšao bolove uzrokovane multiplom sklerozom.  

Dvije godine zatvora za bolesnog čovjeka zbog sadnje marihuane koja mu je olakšavala bolove.

David Kruljac je pravomoćno osuđen na godinu dana zatvora jer su ga uhvatili s hrpom droge, digitalnom vagom, uređajem za prešanje i velikom količinom novca. Kazna mu je zamijenjena globom i općekorisnim radom.

Godina dana zatvora, zamijenjena novčanom kaznom i općekorisnim radom za generalova sina zbog posjedovanja velike količine različitih vrsta droge.

Huanito Luksetić je osuđen na dvije godine zatvora unatoč tome što je dokazao da mu marihuana pomaže ublažiti simptome multiple skleroze koja je kod njega uzrokovala oštećenja od oko 80 posto. Osuđen je na dvije godine zatvora unatoč tome što je do 2014. u Hrvatskoj bilo nemoguće nabaviti medicinski kanabis. Osuđen je unatoč tome što nikada nije dokazano da je ikome prodao ili poklonio ijedan gram. 

David Kruljac neće ići u zatvor. Umjesto jednogodišnjeg zatvora, odradit će 730 sati općekorisnog rada. Platit će 200 tisuća kuna. I to je to.

Otac Davida Kruljca otišao je na piće s ministrom unutarnjih poslova.

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod i na vrhu