Ovo je ludo, Vrdoljak je postavio plakate na kojima se predstavlja kao spasitelj


HNS i njegov predsjednik Ivan Vrdoljak na sve se moguće načine pokušavaju predstaviti kao spasitelji hrvatskog školstva.

Kako smo već pisali, ljigavog Vrdoljaka dan prije početka škole javna televizija je najozbiljnije intervjuirala kao spasitelja hrvatskog obrazovanja, a on je u tom intervjuu za Dnevnik potpuno ozbiljno zaključio da zbog njega hrvatska djeca imaju šansu.  

Pisali smo i o tome da su čak i manje bitni HNS-ovci obilazili škole i tamo držali govore hvaleći navodnu reformu koja se sad zove Škola za život i svoju ulogu u njoj, a u PR-u nije zaostala ni ministrica Blaženka Divjak.

No HNS i Vrdoljak su u ljigavosti uspjeli nadmašiti sami sebe.

Ovo je ludo, Vrdoljak je sad tiskao i plakate na kojima se predstavlja kao spasitelj obrazovanja

Predsjednik HNS-a dao je, naime, izraditi jumbo plakate sa svojim patetičnim statusom s Twittera starim više od godinu dana.

"Danas sigurniji nego ikad na reformi obrazovanja se lomi budućnost RH. Bit će je, makar mi to bilo zadnje što ću učiti u politici", piše na plakatu koji izgleda kao status na Twitteru, a ukrašen je i stranačkim bojama te dodatnim tekstom na kojem piše: "Škola za život je u učionicama!"

Gramatičke pogreške na plakatu na kojem se hvali spašavanjem obrazovanja

Plakate je postavio na najmanje dvije lokacije. Jedna je u Zagrebu, na Aleji Bologne, a druga u Osijeku. 

Iako se na plakatu hvali obrazovnom reformom, Vrdoljak je na njemu tiskao status s gramatičkom pogreškom. 

Riječ je inače o statusu kojim je nagovijestio prelazak HDZ-u. Upravo se za taj tvit nagađalo da je naštetio tadašnjoj kandidatkinji HNS-a Anki Mrak Taritaš na izborima za gradonačelnika Zagreba. 

Da stvar bude tragikomičnija, nakon tog statusa Vrdoljak je obrisao Twitter


Možemo samo nagađati koliko je platio jumbo plakate s ovom (anti)reklamom. 

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod i na vrhu