Ubojica roditelja iz Travnog bio je opsjednut Stepincem, homoseksualcima i nasiljem

Facebook profil Ivana Nujića, muškarca koji je u Novom Zagrebu prije 21 godinu ubio majku, a prije nekoliko dana i oca, otkriva da se radi o vrlo nestabilnoj osobi.

Podsjetimo, 41-godišnji Nujić je prije 21 godinu telefonskom žicom ubio vlastitu majku u stanu u novozagrebačkom naselju Travno, nakon čega je tijelo raskomadao sjekirom i spremio ga u ostavu, a jučer je uhićen jer je nožem ubio oca. Ubojstvo je sam prijavio policiji.

Njegovi susjedi u Travnom govore kako se ubojica dugi niz godina liječio na psihijatriji, a na terapije ga je vodio upravo otac.

Nujić je bio izuzetno aktivan na Facebooku, na kojemu je, između ostalog, pisao i o ubojstvu majke.

"Morao sam ubiti majku jer je dovela ljubavnika da me siluje"

"Ja, jer nisam htio biti pederska kurva, sam morao ubiti majku jer je dovela ljubavnika da me siluje i to nakon smirivanja u ludnici sa 17. Teško sam ozlijedio zatvorenika (razvalio), jer mi je htio iskopati oči. Nagrađen sam s maximum kaznom od 20 godina, samo zato što je tako bilo 1997, iako sam se patio k’o Isus i nikome nisam ništa napravio", stoji u jednoj od Nujićevih objava na Fejsu.

Pisao je i o ispitivanju u policiji nakon što je ubio majku.

 "Ja, kad sam likvidirao majku, u policiji sam se smijao kao tigar", napisao je Nujić nedavno na Fejsu.

Nujić je, naime, sam sebe na Facebooku nazivao tigrom, a jednom prilikom se tako zapitao: "Kako da tigar ne ubije i razvali sve živo?!"

Ubojica iz Travnog često je s divljenjem pisao i o vjerskim motivima: O Isusu, Alojziju Stepincu i katoličkom karizmatiku Zlatku Sudcu. Iz njegovih postova proizlazi da se divio Stepincu i Sudcu. Uz to, jedina javno dostupna slika na njegovom profilu, uz fotografiju samog Nujića, Isusova je slika.

"Tražiti od DJECE da se ODREKNU ISUSA je najveći zločin kojeg možete počiniti", napisao je dan uoči ubojstva Nujić na Fejsu.

Niz postova Nujić je posvetio i oružju, pa je tako, primjera radi, samo dan uoči ubojstva oca objavio jedan u nizu postova o pištolju Desert Eagle (jednom od poznatijih pištolja na svijetu, koji odlikuje veliki kalibar i razorna moć).

Često je pisao i o homoseksualcima, koje je krivio za "pedersku modu koja je nabila ženama štikle i visoke pete kako bi bile što nepokretnije i jadnije", a na Fejsu je tvrdio i da ga je u školi udario - homoseksualac.

U jednom od svojih postova Nujić se obratio i sestri (koja je navodno napustila Hrvatsku nakon što je Nujić ubio njihovu majku), te joj napisao: "Sestro ne krivi me radi smrti naše majke. Naš Tajo je rekao da žena kad se zaljubi SVE napravi. Sjećaš se kad je govorila ludo da če i tebe poslati u ludnicu. Ne krivim te za ništa i ne brini."

Nujić je, ako je suditi po njegovom Fejs profilu, osim vjerom, bio opsjednut i nasiljem, a naročito nasiljem prema ženama. U više navrata je pisao o tučnjavama, borilačkim vještinama i ženama, a u prosincu prošle godine na Fejsu je tako napisao: "Ako sam ja Anđeo to ne znači sigurno da će ljepotica koja umire od moje ljepote ozdraviti od SIDE ILI HIV-a ako me poljubi na silu niti da će demenciozna degenerična obitelj ili rod ni ozdraviti ni proljepšati se ako se pri tučnjavi sa mnom se lizne "slučajno" moje krvi. SRAMITE SE SEBE I ZBILJA NE ŽELIM RAZBIJATI ZUBE LJEPOTICAMA I VADITI OČI LUĐACIMA ŠTO NE ZNAČI DA TO NE ZASLUŽUJU!!!"

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod i na vrhu