Na Đilasov komentar o TV Pink oglasio se Vučić

Jedan od lidera Saveza za Srbiju (SZS) Dragan Đilas izjavio je da će se znati da se u Srbiji nešto promenilo "kada televizija Pink izgubi nacionalnu frekvenciju". Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je za njega važno da ta kuća plaća porez i ima veliki broj zaposlenih, a da su gledaoci ti koji će odlučiti šta će da gledaju.

"Ako je u pitanju to što on misli, nemojte da se brinete - radićete još dugo", rekao je Vučić koji se nalazi u Kazahstanu.

On je upitao da li Đilas možda želi da pravi televiziju kao u vreme rijaliti programa Veliki brat, kada su ljudi pokazivali svoje "polne organe" u programu, a Đilas "zarađivao milione".

Vučić je rekao da mu smeta što u Astani, iz koje "donosi dosta lepih vesti i dobija pohvale na račun napretka Srbije", mora da sluša "gluposti koje mu paraju uši".  

Na tribini Saveza za Srbiju koja je održana u Požegi, Đilas je govorio o značaju nacionalne frekvencije kao nacionalnog resursa.

Đilas je dodao i da bez pristupa televizijama sa nacionalnim frekvencijama niko ne može da čuje da su "ti Kinezi, koji su kupili RTB Bor, državna firma" i zapitao "što kineska država može da upravlja Borom, a ne naša?".

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod i na vrhu