Žena u Osijeku terorizira ljude, na djecu s 11. kata baca noževe

Stanovnici u osječkom naselju Vijenac Ivana Meštrovića godinama strahuju od toga kakav će predmet njihovoj djeci, ili njima samima, pasti na glavu s 11. kata zgrade, piše Glas Slavonije.

Prst upiru u jednu susjedu koja ih, kažu, godinama terorizira na različite načine. Iako katkad kroz prozor izleti i neki mekši predmet, oni teži, izbačeni s 11. kata, mogu biti kobni ako se netko od stanara ili slučajnih prolaznika nađe baš na tom mjestu.

Maloljetnika skoro pogodila u glavu

Našao se u nedjelju ondje maloljetnik koji je u društvu dvojice braće i oca šetao Vijencem Ivana Meštrovića kad je tik do njega pao lampion pun vode! Bila je sreća u nesreći što dječaka plastični, vodom napunjen lampion nije pogodio u glavu. Otac je odmah pozvao policiju koja je ubrzo izišla na intervenciju.

Ipak, problem time nije riješen s obzirom na to da je, prema svjedočenju susjeda, ovo bio samo jedan u nizu predmeta koje izbacuje kroz svoj prozor već godinama.

S njezinog prozora lete noževi, pelene za odrasle, baterije, staklenke...

"S njezinog prozora lete noževi, baterije, pelene za odrasle, vrećice pune vode, veće i manje staklenke... To je samo dio stvari koje lete s jako visokog kata moje zgrade ne samo na moju djecu i mene nego i na susjede. Kulminiralo je u nedjelju kada je pokraj dječaka pao lampion pun vode. Pozvana je policija, i to nije prvi put da smo ih zvali zbog te stanarke koja nas maltretira godinama, o čemu su višekratno izvještavali mnogi mediji, pa i Glas Slavonije", ispričala nam je susjeda s nižega kata.

Dodaje kako je prije nekog vremena prolaznicu umalo ozlijedila limena kutija od kreme za lice, a susjeda iz obližnje zgrade za dlaku je izbjegla bocu punu šampona.

Nasrtala je na susjede i zvala ih u pola noći

"Ona tako reagira i iz čista mira, a posebice ako zalaje koji pas u blizini. Tako je bilo i ove nedjelje, čim je pas zalajao, gotovo iste sekunde bačen je lampion koji je pao ni deset centimetara iza leđa dječaka. Ne smijem niti pomisliti što bi se dogodilo da ga je pogodio", rekla je sugovornica Glasa Slavonije.

Inače, prije 11 godina u stanu "susjede iz pakla", kako je nazivaju, pukla je cijev i bili su nužni popravci. No bez sudskog naloga, nije željela pustiti majstore u stan. Svoj problem tada stanari nisu mogli riješiti dosta dugo, no srećom, u zgradi su dvije vertikale pa su koristiti vodu kod susjeda čija je vertikala bila ispravna. I tom su prilikom stanari posvjedočili novinarima o nesvakidašnjem ponašanju susjede s 11. kata, koji uključuje "bogat repertoar" telefonskih poziva u pola noći, fizičkih nasrtaja, prostačenja, uvreda i sl.

Prije pet godina prijetila samoubojstvom

Novinske je stupce susjeda koja sada ugrožava Osječane noževima i staklenkama koje baca kroz prozor, punila i prije pet godina kada je prijetila samoubojstvom skokom s prozora na 11. katu, zbog čega je izvedena spektakularna akcija policajaca. I taj su se put stanari i policiji i novinarima žalili na njezino ponašanje, govoreći kako prolaznike gađa vazama, pepeljarama i vrećicama napunjenim vrelom vodom.

"Možda bi netko stao ovome na kraj da ovdje žive neke 'važnije face'. Ovako, stvari koje baca valjda još nisu dovoljno ubitačne. A da se dogodi kakvo zlo, pitam se što bi onda bilo", ogorčena je stanovnica osječkog naselja Vijenac.

Bili bi vam zahvalni ako podrzite nas sajt otvaranjem oglasa ispod i na vrhu